Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
SIS  S.a.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem management arzatoare, Burner Management System
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Industria de automatizari a proceselor de ardere are cerinţe stricte in ceea ce priveste controlul şi automatizarea dispozitivelor de siguranţă şi de securitate, datorită posibilele consecinţe asociate cu erori de sistem catastrofale.

Software-ul care controlează procesele din instalatii şi sistemele de automatizare trebuie să aibă fiabilitate maximă şi sa treaca prin analize riguroase şi teste înainte de a fi implementat.
Noul concept de control pentru un proces de ardere adoptat de către SIS SA este Burner Management System (BMS). Sistemul recomandat pentru BMS este un sistem de siguranţă pentru Integritate (SIS), cu siguranţă Integritate Nivelul 3 (SIL3).
BMS poate fi certificat ca un sistem de control în conformitate cu noile standarde ANSI / ISA S84.01, precum şi noile standarde IEC 6 1508 IECd61511 legate de siguranţă pentru sisteme.
Safety Integrity Systems (SIS) sunt utilizate pentru a asigura funcţii de control în condiţii de siguranţă pentru procesele de: de urgenţă Shutdown (ESD), de detectare a incendiului şi explozii. De obicei SIS sunt compuse din senzori, functii logice şi elemente de final de control.
Nivelurile SIL sunt definite pentru componentele sistemului în termeni de probabilitati periculoase de defectare şi reducere corespunzătoare a riscului. SIL3 este considerat cel mai înalt nivel de reducere a riscului realizabil folosind un singur sistem programabil electronic.

SIS SA a dezvoltat o soluţie completă pentru construirea componentelor software de sisteme de siguranţă, sigure, şi de încredere, care să corespundă exigent IEC/ EN 61508 pentru certificarea Safety Integrity Level (SIL3).
Din Gura in Gura